Joukkueet

YK-V Esports NHL

NHL20-joukkueesta tuli YK-V Esportsin ensimmäinen virallinen joukkue heti perustamisen jälkeen. Alkuvaiheen pelaajat koostuvat lähinnä Seinäjoki Nomsissa aiemmin pelanneista pelaajista.

Noms-aikoina joukkue pelasi NHL20-peliä ECL-sarjan alimmalla tasolla NEO:ssa ja selvisi siinä välieriin saakka, kunnes tippui niukasti 3-2-otteluvoitoin. YK-V Esports pelaa tällä hetkellä ECL 10 -kautta ECL Litessä.

Lue lisää joukkuesivuilta!

YK-V Manag3 (CS:GO)

YK-V lähtee kilpailemaan CS:GO:n kilpasarjoihin täysin ylistarolaisella kokoonpanolla, jonka pelaajilla on vaihteleva määrä kokemusta pelistä. CS:GO-joukkueen muodostaa viisi pelaajaa.

Joukkueen pelit alkavat huhtikuun puolivälissä FEL:in avoimista sarjoista, joista matka jatkuu erinäisiin liigoihin ja turnauksiin tulevaisuudessa. Ensimmäiset pelit ovat siis jo nurkan takana.

Lue lisää joukkuesivuilta!

YK-V Esports Valorant

YK-V lähtee heti alusta alkaen mukaan suursuosiota jo Beta-vaiheessaan nauttivaan Valorantiin, jota on ennakoitu seuraavaksi isoksi kilpailulliseksi peliksi. Myös ammattilaistasolla useita pelaajia muista peleistä on jo siirtynyt Valorantin pariin, jossa kaikki aloittavat samalta viivalta.

Jo Beta-vaiheessa pelissä on järjestetty erilaisia turnauksia. YK-V:n kokoonpano on jo osallistunut muutamaan turnaukseen, ja lähtee lähitulevaisuudessa pelaamaan niitä myös enemmän. Visiona on myöhemmässä vaiheessa hypätä mukaan kansallisiin liigoihin, kun niitä ryhdytään pelin ympärille perustamaan.

Lue lisää joukkuesivuilta!