YK-V lähtee mukaan Valorantiin

YK-V lähtee heti alusta alkaen mukaan suursuosiota jo Beta-vaiheessaan nauttivaan Valorantiin, jota on ennakoitu seuraavaksi isoksi kilpailulliseksi peliksi. Myös ammattilaistasolla useita pelaajia muista peleistä on jo siirtynyt Valorantin pariin, jossa kaikki aloittavat samalta viivalta.

Jo Beta-vaiheessa pelissä on järjestetty erilaisia turnauksia. YK-V:n kokoonpano on jo osallistunut muutamaan turnaukseen, ja lähtee lähitulevaisuudessa pelaamaan niitä myös enemmän. Visiona on myöhemmässä vaiheessa hypätä mukaan kansallisiin liigoihin, kun niitä ryhdytään pelin ympärille perustamaan.

YK-V:n uuteen peliin hyppäävällä kokoonpanolla on kokemusta etenkin CS:n puolelta, jossa jokainen on pelannut enemmän tai vähemmän. Alla pelaajien lyhyet taustat:

Pasi “BeiZi” Rantala
Pelannut CS:GO:ta vuodesta 2013 saakka. Lisäksi taustaa on myös CoD:ista.

Jussi ”Sorrow hill” Kataja
CS 1.6 hakkasin joskus 2009-2011, XYSMAn perustaja ja olen pelannut peliä aikoinaan semitosissaan. CS:GO:ta aloin pelaamaan, kun se ilmestyi, ja sitä olen pelannut pelaamisen ilosta.

Ville “ZocKh” Nikko
Pelannut CS:ää vuodesta 2004 saakka.

Sampsa ”Holtitoon” Perälä
Pelannut eri FPS-pelejä pitkän aikaa. CS:GO:ssa mukana vuodesta 2013 lähtien.

Mattias ”MayheM” Osanen
FPS-pelit mukana pienestä pitäen, ja CS suuressa roolissa vuodesta 2005 eteenpäin. CS 1.6:ssa mukana joukkueissa ja turnauksissa.

Tavoitteena on, että joukkue nähdään tulessa jo huomenna FEL Valorant Nordic Open #1 -turnauksessa. Tiedotamme mahdollisesta striimistä huomenna.

Joukkueen tulokset ja lisätiedot päivitetään joukkuesivuille. Joukkueen pelejä voi seurata muiden YK-V Esportsin joukkueiden tapaan Twitchissä!